Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση 6 παιχνιδιών με αφορμή τα 10 της χρόνια ανακοίνωσε η THQ Nordic (video)

H THQ Nordic ανακοίνωσε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00, θα πραγματοποιήσει ένα digital showcase event, με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας της στη βιομηχανία των video games. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσω YouTube, Twitch και Steam.

Παρουσιαστής θα είναι ο Geoff Keighley και αναμενονται ανακοινώσεις για έξι νέα παιχνίδια, που όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου θα μας προσφέρουν ένα ταίδι στο χώρο και τον χρόνο. Αυτο μεταφράζεται στην επιστροφή θρυλικών franchises, περιλαμβανομένων μερικών για τα οποία οι fans περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια να δουν τη σηνέχειά τους.


Επίσης θα προβληθούν πλάνα από το open-world science-fiction fantasy RPG ELEX II και gameplay ap;o to CRPG Expeditions: Rome. Τέλος, το pre-show θα περιλαμβάνει παιχνίδια της HandyGames.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*